En liten dagMeny

Tisdag 5 Mars 2024, kl. 08.00 - 14.00
Göteborg, Liseberg Grand Curiosa Hotel

PROGRAM

07.30 - 08.00

Frukost & incheckning

Vi hälsar dig varmt välkommen och för att starta dagen på bästa sätt bjuder vi på morgonkaffe & smörgås i hotells övre konferensfoajé samtidigt som du passar på att checka in hos någon av värdarna på plats. Vi rekommenderar att du kommer kl. 07.30 för att också ha möjlighet att börja dagen så bra som möjligt -utan stress. Välkommen!

08.00 - 08.50

Aaron Kroon

Mångfaldhetsexpert, VD & grundare

Morgonens första samtal kommer att beröra Aarons definition av ett framåtlutat ledarskap och varför ett sådant är nödvändigt för att uppnå och bibehålla verklig förändring. Vilka mentala resurser är viktiga för att utstråla ett visionärt och inspirerande ledarskap? Hur går vi från tanke till handling när det kommer till frågor om mångfald och inkludering? Hur hittar man mod att vara en banbrytare?

Samtalsledare är Stefan Söderfjäll

08.50 - 09.40

Carin Götblad

Polismästare på Nationella Operativa Avdelningen

Vi får höra Carins perspektiv på de utmaningar som finns i samhället och i många organisationer idag - och vad det ställer för krav på chefer och ledare. Samtalet kommer att handla om att bedriva ett ledarskap som ligger i framkant, att våga vara okonventionell. Hur hittar man en grundtrygghet i sig själv och sitt ledarskap? Hur viktig är tilliten till sin egen förmåga att kunna driva utveckling och förändring för att lyckas med det? I samtalet kommer hon att ge oss en rad konkreta och praktiska exempel från sin långa och händelserika karriär.

Samtalsledare är Stefan Söderfjäll

09.40 - 10.00

Fika & nätverkande i Konferensfoajén

10.00 - 10.50

Janne Andersson

Fd. förbundskapten Svenska fotbollslandslaget

I samtalet får vi ta del av Jannes insikter från tiden som tränare och förbundskapten och höra vad han tar med sig in i nästa uppdrag. Vi får höra hur Stefan ser på sitt eget ledarskap och hur det eventuellt förändrats över tid. Hur påverkas man av att bedriva ett så pass offentligt ledarskap? Vilka mentala resurser är av största betydelse för en förbundskapten som ledare respektive person?

Samtalsledare är Stefan Söderfjäll

10.50 - 11.40

Kim Martin Hasson

Målvaktslegendar & Sportchef för Frölunda HC damer.

Vi får höra Kims tankar och reflektioner kring ledarskapet, både från ett spelarperspektiv och ett ledarperspektiv. Vilka mentala resurser är viktigast inom just idrotten, vilka bra och mindre bra exempel på ledarskap har hon sett under sin tid som elitidrottare? Hur ser Kim på ansvaret man har som ledarfigur för en yngre generation och vad blir viktigt att tänka på för att bli en värdig förebild.

Samtalsledare är Stefan Söderfjäll

11.40 - 12.30

Fredrik Löfgren

Robotutvecklare och Entreprenör

Vi får höra Fredrik i ett samtal om framtidens arbetsplats och ledarskap, vad vi kan förvänta oss och hur vi kan förbereda oss. Vilka förändringar kommer att påverka ledarskapet? Vad kommer bli lättare och vad kommer bli svårare? Hur ser han på en ledares roll i en verksamhet där människa och maskin samarbetar?

Samtalsledare är Stefan Söderfjäll

12.30

Avslutning

12.30 - 14.00

Gemensam lunch - Restaurang Saluhallen på Grand Curiosa Hotel

Kanske vet du precis vad du är sugen på i dag. Eller så får det bli en överraskning – inte minst för dig själv. I Saluhallen står läckra maträtter från när och fjärran uppdukade sida vid sida. Stort och smått i långa rader. Du väljer själv vad du vill smaka på och tar precis så mycket du vill. Ta lite mer av det godaste! Njut. Och ta sedan lite till. Kom med på en matresa och låt hela världen landa på din tallrik.

Fåtal biljetter kvar!

På En liten dag bjuds du på en fullspäckad dag med tempo, eftertanke, spännande historier och mycket inspiration till ledarskap. Säkra din plats redan idag!

Köp biljett

Är ni fem eller fler?

Boka gruppbiljett till rabatterat pris genom att maila oss.

Skicka e-post

Få information om En liten dag skickad till dig

Tack, du är anmäld som prenumerant!
Oj, något gick fel! Prova gärna igen.

Kontakta oss
Kundservice öppettider
Mån-Fre 09.00-16.00
Tel. 0727436886
info@verv.se

© 2023 Arrangeras av Verv Management, VRV AB i samarbete med Stefan Söderfjäll